Registreringsskjema for frivillige
I september 2017 arrangeres UCI 2017 Road World Championship i Bergen. Det blir det største sommeridrettsarrangementet som noensinne har vært avholdt i Norge. For å kunne skape et fantastisk arrangement er det behov for mellom 1.500-2.000 frivillige. Dette blir en sjelden opplevelse, og du kan spille en avgjørende rolle!

Vi trenger deg som som vil sørge for at utøvere, publikum og andre frivillige får en god opplevelse. Du vil sitte igjen med unike erfaringer, minner for livet og kjenne at du har vært en viktig del av tidenes største idrettsfest i Bergen og Norsk idrettshistorie. Som frivillig får du bl.a. vertskapsantrekk og invitasjon til forskjellige sosiale arrangement. Du vil stifte nye bekjentskaper, få nye venner og verdifulle kunnskaper. I etterkant får du attest på hva du har bidratt med.

Mer om å være frivillig kan du lese her

Informasjonen du legger i frivillighetsportalen vil bli benyttet til planlegging og gjennomføring av arrangementet i regi av Bergen 2017 og våre samarbeidspartnere (idrettsklubber, tekniske arrangører etc.)
Personalia Bakgrunn Grupper Bekreft Kvittering
Du er nå kun fire korte steg fra å melde deg som frivillig til Sykkel-VM 2017 i Bergen.

Det er et krav at alle frivillige må ha fylt 16 år den 01.01.2017. Du vil kunne velge perioden(e) selv.

Pass på at du oppgir korrekt kontaktinformasjonen (spesielt mobil og e-post), slik at vi kan kommunisere med deg underveis i rekrutteringsprosessen.

For English please enter here.
Personalia
Kontaktinfo